Krijohet databaza kombëtare e të mbijetuarve të dhunës në familje

Krijohet databaza kombëtare e të mbijetuarve të dhunës në familje

Ministria e Drejtësisë e Kosovës siguron se do të mbetet e përkushtuar për të ndëmarrë të gjitha veprimet e duhura lidhur me krijimin dhe funksionimin e Databazës Kombëtare të të Mbijetuarve të Dhunës në Familje dhe Dhunës kundër Grave. Kjo u dëgjua në një takim me...
Trajnim Profesional në Gazetari dhe Produksion Medial

Trajnim Profesional në Gazetari dhe Produksion Medial

Në këtë trajnim interaktiv profesional, vijuesit do të mësojnë bazat e shkrimit, gazetarisë, dhe prodhimit të kontentit për media në epokën digjitale, duke përfshirë pajisje fotografike, filmike, dhe për audio prodhim. Ky trajnim profesional do t’i përgatis vijuesit...
Mbahet konferenca “18-Vjeçarët vendosin për të ardhmen”

Mbahet konferenca “18-Vjeçarët vendosin për të ardhmen”

Me 21 shkurt u mbajt konferenca “18-Vjeçarët vendosin për të ardhmen” Konferenca filloi me një panel diskutimi, në të cilin morën pjesë Albesa Aliudhe Brikena M. Avdyli. Paneli diskutues u moderua nga Annea Hapciu. Në këtë panel u diskutuan arsyet e...
“Talks Unrestricted”, ngjarja e nisjes së #WikiGap

“Talks Unrestricted”, ngjarja e nisjes së #WikiGap

Me 23 shkurt, drejtoresha për zhvillim në Kosovalive Annea Hapciu ishte pjesë e “Talks Unrestricted”, një seri diskutimesh të lira e cila ishte e organizuar dhe mbështetur nga Ambasada Suedeze në Prishtinë. Qëllimi i panelit ishte të shërbej si hapësirë për të...