Dogana: Parandalohet kontrabanda e alkoholit etilik 

Dogana: Parandalohet kontrabanda e alkoholit etilik 

Njësitet Antikontrabandës të Doganës së Kosovës në bashkëpunim dhe përkrahje të Policisës së Kosovës kanë parandaluar kontrabandimin e 2400 litrave të alkoholit etilik.   Pas identifikimit të një automjeti transportues të dyshuar i cili rrugëtonte nga Mitrovica e...