42 raste me COVID-19, 8 me Omicron, shëruar 8, asnjë rast i vdekjes

42 raste me COVID-19, 8 me Omicron, shëruar 8, asnjë rast i vdekjes

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë së Kosovës përmes postimit në rrjetin social Facebook, ka publikuar rastet e të infektuarve me COVID-19, më 31.12.2021 Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, informon: Në...
Komuna e Prishtinës anulon performancat live “Prite n’shesh”

Komuna e Prishtinës anulon performancat live “Prite n’shesh”

Komuna e Prishtinës njofton se duke u bazuar në vendimin nr.01/46 të Ministrisë e Shëndetësisë dhe IKSHPK-së për mbajtjen e rregullave të njëjta për parandalimin e përhapjes të variantit të ri të virusit Omicron, anulohen përformancat live në aktivitetin e organizuar...