Kthimi i serbëve në Kosovë mes mitit dhe realitetit

Kthimi i serbëve në Kosovë mes mitit dhe realitetit

Të kthyerit serbë flasin për Njuzuik rreth asaj se si duket sot jeta e popullit serb në Kosovë dhe çfarë është dashur të bëjnë për të mbijetuar në këtë vend. Foto: Nemanja Pančić, familja Drljević, fshati Zhallc – fara e jetës në gur Se a nuk kanë pasur serbët...