Thirrje për aplikim për Trajnim për Edukimin Medial

Thirrje për aplikim për Trajnim për Edukimin Medial

Nëse je në klasë të 9të, 10të, 11të ose 12të dhe ke dëshirë të mësosh për mediat dhe lajmet, kjo punëtori është për ty!  Ju përfitoni:– Njohuri mbi mediat, lajmet dhe raportimin;– Aftësinë për t’i dalluar lajmet e vërteta nga lajmet e rreme;– Njohuri se si të...
Fillet e ekonomisë qarkore, indicje e një vetëdijeje tjetërfare

Fillet e ekonomisë qarkore, indicje e një vetëdijeje tjetërfare

“Ne të gjithë kemi një gjë të përbashkët, e që është Toka. Në rast se kjo shkon drejt shkatërrimit, është e kotë që të bëjmë edhe këtë shkëmbim të email-ave që jemi duke e bërë tani (unë dhe ti)”, thotë për KosovaLive Nikki Murseli nga kompania “DYVO”, e cila...