Punëtoria për dezinformimin lokal

Punëtoria për dezinformimin lokal

Me 9 dhe 10 dhjetor, KosovaLive në bashkëpunim me Albany Associates dhe Media Centar Sarajevo, organizojë punetorinë e dytë për identifikimin dhe demaskimin e dezinformimit.  Kjo punëtori kishte për qëllim që t’i përgatis studentët e gazetarisë dhe gazetarët e...
Dhuna ndaj grave s’është  më “çështje private brenda familjes”

Dhuna ndaj grave s’është më “çështje private brenda familjes”

Rasti i Zejnepe Berishës nga Theranda, të cilën e vrau bashkëshorti në vitin 2014, me 20 therje me thikë me ç’rast e plagosi edhe të bijën, e cila ishte përpjekur ta ndihmonte të ëmën, ka mbetur i ngulitur në kujtesën e qytetarëve të Kosovës. Jo vetëm për shkak të...