MASH: Pushimi pranveror në arsim fillon me 6 prill

MASH: Pushimi pranveror në arsim fillon me 6 prill

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Arbërie Nagavci, ka nënshkruar sot vendimin për ndryshimin e Kalendarit shkollor 2020/2021 në arsimin parauniversitar, sipas të cilit pushimi pranveror do të fillojë me datë 6 prill 2021 dhe do të përfundojë më datë 12 prill 2021....
Dogana: Parandalohet kontrabanda me produkte ushqimore

Dogana: Parandalohet kontrabanda me produkte ushqimore

Njësite e Doganës kanë parandaluar kontrabandimin e produkteve ushqimore në rajonin e Vitisë. Njësite kanë identifikuar një automjet transportues i cili kishte arritur që nëpërmjet vijës së gjelbërt të hynte me mallra të kontrabanduara në Kosovë. Sasia totale e...
Ambasada Amerikane e përkushtuar për sundimin e ligjit në Kosovë

Ambasada Amerikane e përkushtuar për sundimin e ligjit në Kosovë

Ministrja e Drejtësisë Albulena Haxhiu priti në takim ambasadorin  Philip Kosnett, të shoqëruar nga zëvendës shefi i sektorit politik Andy Hay. Në takimin e përbashkët u diskutua rreth rëndësisë së sundimit të ligjit, për të cilën shprehet e përkushtuar edhe Ambasada...