Qeveria miraton Programin për Reforma në Ekonomi 2022-2024

Qeveria miraton Programin për Reforma në Ekonomi 2022-2024

Qeveria e Republikës së Kosovës ka mbajtur mbledhjen e 57-të, kësaj radhe në formë elektronike, në të cilën është miratuar Programi për Reforma në Ekonomi 2022-2024 dhe nisma për negocimin e Marrëveshjes së financimit në mes të Republikës së Kosovës dhe Asociacionit...