AGK: DASh publikon Raportin për të Drejtat e Njeriut për vitin 2022

AGK: DASh publikon Raportin për të Drejtat e Njeriut për vitin 2022

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës bën të ditur se Departamenti i Shtetit të ShBA-ve ka publikuar sot raportet për të Drejtat e Njeriut për vitin 2022. Në pjesën për Lirinë e Shprehjes në Kosovë, raportohet se Liria e Shprehjes është respektuar në përgjithësi, por që...
MKRS: Paraqitje e mahnitshme e Filharmonisë së Kosovës në Lisbonë

MKRS: Paraqitje e mahnitshme e Filharmonisë së Kosovës në Lisbonë

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka njoftuar se 105 pjesëtarë të korit dhe orkestrës së Filharmonisë së Kosovës kanë performuar në Qendrën e Kulturës Belem. Janë interpretuar vepra Baresha e Rexho Mulliqit dhe Nexhmije Pagarushës, Rrugëtimi nga Valton Beqiri,...
MKRS: Fillon kalendari i Javës Kulturore në Portugali

MKRS: Fillon kalendari i Javës Kulturore në Portugali

ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka njoftuar se ministri Hajrulla Çeku dhe ministrja e Ministrisë së Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla, të shoqëruar nga delegacioni i MKRS, MPJ dhe MASHT, në Ambasadën e Republikës së Kosovës në Lisbon të Portugalisë, ishin...