Kryeministri Hoti jep mesazhin e Vitit të Ri 2021

Kryeministri Hoti jep mesazhin e Vitit të Ri 2021

Kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti ka dhënë mesazhin e Vitit të Ri 2021 duke thënë se viti që po e lëmë pas, ka qenë i rëndë. Kjo pandemi na ka goditur të gjithëve. Lutjet e mia sonte janë për familjet që kanë humbur të dashurit e tyre, përfshirë familjet e mjekëve...

Kosova ndihmon Kroacinë me 100 mijë euro

Qeveria  Republikës së Kosovës ka miratuar kërkesën e Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës, për ndarje të mjeteve financiare në shumën prej 100 mijë euro, për mbështetjen e Republikës së Kroacisë, pas tërmetit që ka goditur këtë vend. Me këtë vendim,...