Vazhdojnë gërmimet në Kizhevak

Vazhdojnë gërmimet në Kizhevak

Sot, përfaqësues të Delegacionit të Kosovës në kuadër të Grupit Punues për Persona të Zhdukur, kanë vizituar lokacionin e varrezës masive në Kizhevak të Rashkës, Serbi, me rastin e rifillimit të gërmimeve. Gërmimet vlerësuese dhe zhvarrosjet e mbetjeve mortore të...