“Gazetaria Transformuese”

“Gazetaria Transformuese”

Me 28 dhe 29 janar është mbajtur trajnimi për programin “Gazetaria Transformuese”. Këtu pjesëmarrësit patën rastin të mësojnë mbi rregullat e gazetarisë, mënyrën e raportimit në media të shkruara, radio dhe televizione si dhe shmangien e lajmeve të rreme apo të pa...
Shërimi i fëmijëve me leukemi, sfidë e (pa)kaluar

Shërimi i fëmijëve me leukemi, sfidë e (pa)kaluar

Fjolla Kastrati është 19 vjeçare e cila i ka mbijetuar sëmundjes së leukemisë. Në vitin 2017 kur iu paraqitën simptomat e para ajo nuk ishte në dijeni se çka po e priste. Temperaturë të lartë, lodhje, gjëndra në qafë dhe nën sqetulla e variçelë ishin simptomat që i...