MFPT prezanton pakon e ringjalljes ekonomike prej 420 mil. €

MFPT prezanton pakon e ringjalljes ekonomike prej 420 mil. €

Gjatë konferencës për media, sot ministri i Financave, Punës dhe Transfereve Hekuran Murati prezantoi Pakon e Ringjalljes Ekonomike, e cila kap vlerën prej 420 milionë Euro. Mjetet e ndara nga buxheti për financimin e kësaj pakoje janë 190 milionë euro, ndërsa 230...