Radio e Televizione, Bashkërisht Kundër Lajmeve të Rrejshme

Radio e Televizione, Bashkërisht Kundër Lajmeve të Rrejshme

KosovaLive tuboi sot përfaqësuesit e redaksive të radio stacioneve dhe televizioneve lokale që janë pjesë e projektit “Bashkërisht Luftojmë Lajmet e Rrejshme”, që është mbështetur nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë. Projekti adreson fenomenin e...
Ceremonia e Çertifikimit të anëtareve të GlobalGirl Media Kosova

Ceremonia e Çertifikimit të anëtareve të GlobalGirl Media Kosova

U mbajt ceremonia e çertifikimit të njëzet e pesë vajzave, pjesëmarrëse të gjeneratës së dytë, tretë dhe katërt të byrosë së vajzave GlobalGirl Media Kosova në #KosovaLive. Ambasadori i Shteteve të Bashkuara U.S. Embassy Pristina, Kosovo në Kosovë, z.Greg Delawie,...
Bashkërisht Luftojmë Lajmet e Rrejshme

Bashkërisht Luftojmë Lajmet e Rrejshme

Që nga themelimi në vitin 2000, qëllimi kryesor i KosovaLive ka qenë ofrimi i lajmeve të paanshme dhe të pavarura. Puna jonë asnjëherë nuk ka qenë më e rëndësishme se tani, kur jemi të rrezikuar çdo sekond nga pesha e dezinformatave dhe propagandës në formën e...