Një trashëgimi kulturore si një peng lufte

Një trashëgimi kulturore si një peng lufte

Tringa Kelmendi – Prishtinë-Beograd/ – Muzeu i Kosovës që nga themelimi, përgjatë gërmimeve arkeologjike dhe gjetjeve të rastit ka grumbulluar materiale arkeologjike që tregojnë momente nga epoka dhe sfera të ndryshme që nga parahistoria. Në vitin 1993, me...
Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Womair: Informimi i grave dhe burrave për cilësinë e ajrit

Më 19 nëntor, nga ora 10:00 deri në 12:00 në KosovaLive u mbajt ngjarja interaktive “Womair”, e cila kishte për qëllim informimin e djemve, vajzave, grave, burrave, çifteve dhe të gjithë të interesuarve, pa dallim, për mënyrat më efektive për përmirësimin e cilësisë...
“iEngage & iWrite II”- Dita III

“iEngage & iWrite II”- Dita III

Është mbajtur pjesa e tretë e trajnimit nga Agron Bajrami mbi krijimin e përmbajtjes atraktive për audiencë në media tradicionale dhe moderne (televizione dhe portale) për temën e identifikuar, në kuadër të programit “iEngage & iWrite”.  Këtu pjesëmarrësit...
“iEngage & iWrite II” – Dita II

“iEngage & iWrite II” – Dita II

Është mbajtur pjesa e dytë e trajnimit nga Nita Skenderi mbi krijimin e përmbajtjes atraktive për audiencë në media sociale, për temën e identifikuar dhe të vizualizuar, në kuadër të programit “iEngage & iWrite”. Këtu pjesëmarrësit paten rastin që t’i shprehin...