Uji i Gushavcit cilësohet si shërues, ndonëse nuk i janë bërë analiza

“Jakova Bikes”, një projekt ekologjik në Gjakovë

Duke qenë se mjetet automobilistike të trafikut rrugor përbëjnë disa nga shkaktarët më të mëdhenj të ndotjes së ajrit, rinia gjakovare ka sjellë një ide inovative dhe me efekte pozitive në këtë aspekt në Gjakovë. “Jakova Bikes” është projekti më i ri ekologjik në...
UP ende nuk shpalos emrat e përfituesve të bursës universitare

UP ende nuk shpalos emrat e përfituesve të bursës universitare

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës me vendim nr 4/582 të datës 31.12.2015, kishte shpallur më 11 janar 2016 konkursin për ndarjen e bursave Mirëpo, kanë kaluar tre muaj dhe ende nuk janë bërë të ditura listat me emrat e përfituesve të këtyre bursave...