MF: Sulm kibernetik në sistemin e tatimit në pronë

MF: Sulm kibernetik në sistemin e tatimit në pronë

Sot është bërë sulm kibernetik në Ministrinë e Financave. MF përmes një njoftimi për media ka bërë të ditur se shërbimi online për shtypjen e faturës së tatimit në pronë është tentuar të keqpërdoret nga sulmues kibernetikë të pa identifikuar. Ministra e Financave...
453 raste me COVID-19 gjithsej 69.230, shëruar 59.849, vdekur 1.599

453 raste me COVID-19 gjithsej 69.230, shëruar 59.849, vdekur 1.599

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë së Kosovës përmes postimit në rrijetin social Facebook, ka publikuar rastet e të infektuarve me COVID-19, më 28.02.2021 Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me metodën...
426 raste me COVID-19 gjithsej 68.777, shëruar 59.643, vdekur 1.595

426 raste me COVID-19 gjithsej 68.777, shëruar 59.643, vdekur 1.595

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë së Kosovës përmes postimit në rrijetin social Facebook, ka publikuar rastet e të infektuarve me COVID-19, më 27.02.2021 Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me metodën...