Punëtori Mendimi Dizejnues

Punëtori Mendimi Dizejnues

Çfarë është Mendimi Dizejnues? Mendimi Dizejnues, definuar nga themeluesi i Institutit të Dizajnit Hasso Plattner në d.school në Stanford, është metedologji e përmbushjes së nevojave dhe dëshirave të njerëzve në një mënyrë të zbatueshme dhe strategjikisht të mundshme....