MD: Mblidhet grupi koordinues ndër-ministror kundër dhunës në familje

MD: Mblidhet grupi koordinues ndër-ministror kundër dhunës në familje

Përfaqësues nga policia, prokuroria, mbrojtësit e viktimave, Gjykata, Ministria e Shëndetësisë, Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Ministria e Punëve të Brendshme, Agjensia për Barazi Gjinore, Avokati i Popullit, dhe përfaqësues të institucioneve partnere...