Në një paralele të veçantë, por në një shkollë të përbashkët

Në një paralele të veçantë, por në një shkollë të përbashkët

Një ish-nxënëse e paralelës së veçantë në shkollën e mesme të ulët “Ali Kelmendi” në Vushtrri, e ka mbajtur një lidhmëri të veçantë me këtë institucion arsimor dhe sot e kësaj dite për çdo ditë i viziton mësueset e dikurshme. D.H. ndërkohë e ka përfunduar edhe...