Në ShSKUK, 247 pacientë po trajtohen nga COVID-19

Në ShSKUK, 247 pacientë po trajtohen nga COVID-19

Rënie të vazhdueshme po shënon numri i pacientëve të spitalizuar me COVID-19, në kuadër të klinikave COVID-19 në QKUK dhe spitalet e përgjithshme. Në tërë Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, në trajtim spitalor nga COVID-19 janë 247 pacientë, 172...