Një jetë tjetërfarë, e “karantinuar”, kulturore

Një jetë tjetërfarë, e “karantinuar”, kulturore

Dëshira për të marrur pjesë në festivale të ndryshme kulturore, ka qenë gjithmonë aktive te qytetarët e Kosovës. Organizimet ndër vite dhe argëtimi që e kanë përcjellur te publiku, është mirëpritur nga të dy palët. Kështu duke e bërë një lidhje të fortë mes artistave...