Tryeza:”Pajtimi nga perspektiva e rinisë”

Tryeza:”Pajtimi nga perspektiva e rinisë”

Sot me 5 nëntor, prej orës 11:00, në zyret e KosovaLive në Prishtinë u mbajt tryeza e rrumbullakët me tematikën “Pajtimi nga perspektiva e rinisë”.Kjo tryezë u organizua nga organizata mediale KosovaLive dhe Asociacioni i Pavarur i Gazetarëve të Serbisë (NUNS) në...
Tryeza: EKONOMIA- rruga e paqes dhe e mirëqenies

Tryeza: EKONOMIA- rruga e paqes dhe e mirëqenies

Sot me 29 Shtator, në orën 12:00, në zyret e KosovaLive në Prishtinë u mbajt tryeza e rrumbullakët me tematikën “EKONOMIA- rruga e paqes dhe e mirëqenies”.Konferenca u hap nga Kelmend Hapçiu, drejtor i KosovaLive. Pas fjalës përshëndetëse të drejtorit të KosovaLive,...
Qendra Studentore e Prishtinës tash e 8 vjet pa staf mjekësor

Qendra Studentore e Prishtinës tash e 8 vjet pa staf mjekësor

Në Qendrën Studentore të Universitetit të Prishtinës aktualisht banojnë rreth 4.000 studentë, por aty nuk ka staf mjekësor tash e tetë vite, i cili do të përkujdesej për shëndetin jo vetëm të këtyre studentëve por edhe të studentëve të tjerë të Universitetit...