Design Thinking – punetori

Design Thinking – punetori

Si mund të informohemi më mirë për nevojat dhe dëshirat e njerëzve? Si mund të krijojmë produkte dhe shërbime që janë të realizueshme, të zbatueshme dhe të dëshirueshme?  Përmes punëtorive tona të mendimit dizajnues, ne jemi duke e ndihmuar sektorin privat për të...
Ceremonia përmbyllëse e projektit “Womedia”

Ceremonia përmbyllëse e projektit “Womedia”

U mbajt ceremonia përmbyllëse e projektit Womedia. Gjatë këtyre tetë muajve, 40 vajza dhe gra të reja nga e gjithë Kosova kanë pasur mundësi të ndjekin trajnimin dhe zhvillimin profesional në KosovaLive Shumë prej tyre kanë arritur të jenë të suksesshme duke rezultuar...