ShSKUK: 132 pacientë të konfirmuar me COVID-19 dhe 35 post-COVID

ShSKUK: 132 pacientë të konfirmuar me COVID-19 dhe 35 post-COVID

Në kuadër të klinikave të QKUK-së dhe spitaleve të përgjithshme po trajtohen 167 pacientë, prej tyre 132 të konfirmuar me Covid-19 pozitivë dhe 35 të tjerë post-Covid-19. Me oksigjeno-terapi janë 86 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive janë 2...
Hovenier: Kosova ka nevojë për një sektor dinamik privat

Hovenier: Kosova ka nevojë për një sektor dinamik privat

Fuqizimi dhe thellimi i lidhjeve ekonomike dhe marrëdhënieve tregtare, i cili do të rezultojë në prosperitet më të madh për amerikanë dhe kosovarë është në mesin e prioriteteve më të larta për ambasadorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Jeff Hovenier....